Nieuws

Bestuur Amstelveen Oranje zoekt versterking

Bestuur Amstelveen Oranje zoekt versterking

Amstelveen - De stichting Amstelveen Oranje is op zoek naar een nieuw bestuurslid.


Het bestuur van zeven  personen is verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse 4 mei-dodenherdenking in het Broersepark, de festiviteiten op 5 mei (Bevrijdingsdag), de Koningsnacht en het faciliteren van de Koningsdag.

Bestuurslid David Serphos nam onlangs na 12 jaar afscheid uit het bestuur. Hij blijft actief als mede-projectleider van het initiatief ‘Nooit Meer Teruggekomen’, waarmee Amstelveen Oranje recht wil doen aan de geschiedenis van de Jodenvervolging, verzet en onderduik tijdens de Tweede Wereldoorlog in Amstelveen (zie ook: www.nooitmeerteruggekomen.nl).

Amstelveen Oranje is vanwege de ontstane vacature op zoek naar een dynamisch bestuurslid, dat bereid is nieuwe ideeën te helpen ontwikkelen en uitvoeren voor deze gewaardeerde activiteiten. Kennis en ervaring op het gebied van publiciteit, woordvoering en sociale media is een belangrijke toegevoegde waarde. Heb je belangstelling, neem dan contact op met voorzitter Frank Kuyper via e-mail: fhk-ao@ziggo.nl. Hij maakt graag tijd om je te ontmoeten.

Sharing is caring:

Amstelveen Oranje
Van Heuven Goedhartlaan 630
1181LP
Amstelveen

info@amstelveenoranje.nl
020 617 71 73