Nieuws

Doe je mee om je (sport)club te vertegenwoordigen voor de Vrijheidsloop?

Doe je mee om je (sport)club te vertegenwoordigen voor de Vrijheidsloop?

We bevinden ons in een rare tijd. Maar dat betekent niet dat we onze waarden van vrijheid, democratie en mensenrechten op een verantwoorde manier kunnen vieren. En dat gaan we doen met de Vrijheidsloop op 5 mei.


Op 5 mei herdenken we Bevrijdingsdag. De dag dat ons mooie land aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd bevrijd van de Duitse bezetting. En hoewel de dag misschien aanvoelt als een vage herinnering, leeft de betekenis ervan voort... vooral in jullie allemaal, de jeugd en jongvolwassenen van Amstelveen.

Dit jaar herdenken we de dag met een gezamenlijke (corona-proof) vrijheidsloop. Jonge sporters (16 t/m 26 jaar) worden uitgenodigd om hun eigen ‘vrijheidsvuur’ te dragen als onderdeel van een gecoördineerde 4 km Vrijheidsloop/run. Vrijheid geef je van jongs af aan door, en vrijheid moet je uitdragen. Maar ook de oudere sporters zijn natuurlijk van harte welkom.  Het startpunt is decentraal, dus iedere sport groepje heeft een eigen startplek verspreid door Amstelveen.

Je kunt je rechtstreeks aanmelden bij Stichting Amstelveen Oranje, door een e-mail te sturen naar natascha.jacobsz@gmail.com. Je ontvangt aanvullende informatie zodra je je hebt aangemeld.

Sharing is caring:

Amstelveen Oranje
Van Heuven Goedhartlaan 630
1181LP
Amstelveen

info@amstelveenoranje.nl
020 617 71 73