Nieuws

Ingetogen Koningsdag; Amstelveen Oranje deelt 3000 tompoucen uit [Video]

Amstelveen - Amstelveen Oranje heeft vanmorgen op ingetogen wijze Koningsdag 2020 geopend en maakt een tour langs Amstelveense verzorgingsinstellingen om in totaal drieduizend tompoucen uit te delen.


Stichting Amstelveen Oranje opende Koningsdag vanmorgen op bedrijventerrein Legmeer met een klein comite en zonder publiek, om vervolgens langs te gaan bij de verzorgingshuizen om 3.000 oranje tompoucen voor bewoners en zorgmedewerkers uit te delen. Uiteraard worden daarbij de geldende corona-maatregelen in acht gehouden.

amstelveen_oranje-koningsdag_2020_dignahof.jpg
Burgemeester Poppens bij De Dignahof

Er mogen vandaag geen vrijmarkten, optredens, evenementen of andere vormen van samenkomsten worden georganiseerd in Amstelveen, ook niet voor kinderen. Ook spontane buurt- of straatborrels zijn niet toegestaan.

Om Amstelveen in oranjesfeer te brengen deed stichting Amstelveen Oranje een oproep aan alle inwoners in Amstelveen om de vlag uit te te hangen eneen oranje item voor het raa te zetten. De leukste en meest creatieve uiting beloont stichting Amstelveen Oranje met een verrassing.

Sharing is caring:

Amstelveen Oranje
Van Heuven Goedhartlaan 630
1181LP
Amstelveen

info@amstelveenoranje.nl
020 617 71 73