top of page

Koningsnacht, 26 april

Vier Oranje Nacht in Amstelveen met Amstelveen Oranje

Koningsnacht, ook bekend als 'Oranje Nacht', is de avond voor Koningsdag waarop in het hele land feestelijke evenementen plaatsvinden. In Amstelveen vieren we Koningsnacht met een bruisend feest in het Stadshart, vol met muziek, optredens en activiteiten voor alle leeftijden.

De festiviteiten tijdens Koningsnacht zijn een geweldige manier om in de feestelijke stemming te komen voor Koningsdag, en om samen met de lokale gemeenschap te genieten van een avond vol plezier en vertier. Amstelveen Oranje is trots om deze viering te organiseren en we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit prachtige evenement.

Koningsnacht.jpeg
Lasershow.jpeg
Vrijdag 26 april 2024: Lasershow

Amstelveen Oranje maakt zich op voor een onvergetelijke Koningsnacht met een spetterende lasershow en, diverse muzikale optredens en feestelijke activiteiten voor alle leeftijden. Op vrijdagavond 26 april wordt van 18:00 uur tot 23:30 uur wordt het Stadsplein omgetoverd tot een bruisend feestterrein, waar Amstelveen Oranje en de lokale horeca de handen ineen slaan. Terwijl de horeca zorgt voor lekker eten en drinken, verzorgt Amstelveen Oranje een prachtige show met dansers en als afsluiter een spectaculaire lasershow. Het officiële startschot van de lasershow wordt gegeven door burgemeester Tjapko Poppens om 22:00 uur, waarmee de feestavond verder van start gaat.

 

Vergeet niet je beste oranje outfit aan te trekken en laat je fotograferen in de photobooth en waag een sprongetje bij de springkussens. Dit feest op het Stadsplein is de perfecte gelegenheid om jong en oud samen te brengen in een sfeer van gezelligheid en vermaak.

Koningsnacht prog
Kopie van Music Party Event Poster.png
bottom of page