top of page

Koningsnacht, 26 april

Vier Oranje Nacht in Amstelveen met Amstelveen Oranje

Koningsnacht, ook bekend als 'Oranje Nacht', is de avond voor Koningsdag waarop in het hele land feestelijke evenementen plaatsvinden. In Amstelveen vieren we Koningsnacht met een bruisend feest in het Stadshart, vol met muziek, optredens en activiteiten voor alle leeftijden.

De festiviteiten tijdens Koningsnacht zijn een geweldige manier om in de feestelijke stemming te komen voor Koningsdag, en om samen met de lokale gemeenschap te genieten van een avond vol plezier en vertier. Amstelveen Oranje is trots om deze viering te organiseren en we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit prachtige evenement.

2.jpeg
Woensdag 26 april 2023: Lasershow

Een lasershow en feest voor jong en oud ‘Ja! We mogen en kunnen weer dus dan doen we dat ook’, aldus bestuurslid van Amstelveen Oranje, Roland Vos. De officiële aftrap van Koningsdag in Amstelveen vindt plaats op dinsdagavond 26 april. En burgemeester Tjapko Poppens zal rond 22:00 uur een officieel startschot geven voor alle koningsactiviteiten.

Van 18.00 uur tot 23.00 uur is het feest op het Stadsplein. Amstelveen Oranje en de horeca van het Stadsplein slaan de handen ineen. De horeca zorgt voor eten en drinken en Stichting Amstelveen Oranje voor een bijzondere show met DJ Nijkie, verschillende dansers, slagwerkgroep Bovenkerk en als klap op de vuurpijl een laser- en vuurshow. En je kunt deze bijzondere avond vastleggen in de photobooth. Dus trek je leukste oranje kleding aan en dansen maar!

Koningsnacht prog
Screenshot_20230311_170332_Canva_edited.jpg
bottom of page