top of page

Partners van Amstelveen Oranje

"Wij zijn enorm dankbaar voor de steun en samenwerking van onze supporters en partners. Hun bijdrage maakt het mogelijk voor Amstelveen Oranje om onze evenementen en herdenkingen te organiseren en verbeteren.

Onze supporters en partners delen onze passie voor het behouden en doorgeven van onze geschiedenis en tradities, en zijn toegewijd aan het creëren van een levendige en verbonden gemeenschap. Samen kunnen we zorgen voor het behoud van ons cultureel erfgoed en het vieren van onze lokale identiteit.

Dankzij onze supporters en partners kunnen wij blijven groeien en ons aanbod van evenementen en herdenkingen blijven verbeteren. Wij zijn trots op onze samenwerking en kijken uit naar een gezamenlijke toekomst waarin wij ons cultureel erfgoed kunnen blijven behouden en vieren."

Donaties

Wilt u dat de organisatie van evenementen rondom de nationale feestdagen en herdenkingen door Amstelveen Oranje in stand wordt gehouden? Dan kunt u een donatie doen. Uw bijdrage ontvangen wij graag op onze rekening NL98RABO 0302321586, t.n.v. Stichting Amstelveen Oranje. Amstelveen Oranje dankt u bij voorbaat voor iedere bijdrage.

 

Bijdragen worden ten zeerste gewaardeerd!

ANBI

Amstelveen Oranje is door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangemerkt. U mag daarom uw giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan Amstelveen Oranje als aftrekposten bij uw inkomstenbelasting aangeven.

Externe links
bottom of page