top of page
ROel en Daan-NEWSDETAIL.jpeg

Over Amstelveen Oranje

Welkom bij Amstelveen Oranje, een stichting die zich inzet voor het organiseren van vieringen en herdenkingen in de gemeente Amstelveen. We zijn trots om deel uit te maken van de lokale gemeenschap en om onze rol te vervullen bij het behouden en doorgeven van onze geschiedenis en tradities.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat belangrijke momenten en gebeurtenissen in ons verleden niet worden vergeten, en om onze inwoners te verenigen en te inspireren met vieringen van onze gezamenlijke successen en prestaties. Van de Dodenherdenking op 4 mei tot Koningsdag op 27 april en alles daartussenin, we zijn er trots op om een breed scala aan evenementen te organiseren die de diversiteit en kracht van onze gemeenschap weerspiegelen.

Onze stichting is opgericht en wordt gerund door een toegewijd team van vrijwilligers, die allemaal dezelfde passie delen voor het behouden van ons cultureel erfgoed en het vieren van onze lokale identiteit. We zijn dankbaar voor de steun van onze sponsors en partners, die ons in staat stellen om onze evenementen te organiseren en te verbeteren.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze vieringen en herdenkingen, of het nu door vrijwilligerswerk, donaties of simpelweg het bijwonen van onze evenementen is. Samen kunnen we de geschiedenis en tradities van Amstelveen behouden en vieren, en een gemeenschap creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Bestuur

Ervaring en toewijding vormen de kern van het bestuur van Amstelveen Oranje. Ons team van vrijwilligers coördineert en organiseert onze evenementen en herdenkingen om de geschiedenis en tradities van onze gemeenschap te behouden en te vieren.

Wilbert Hartman
(Voorzitter)

Saskia Lang

(Secretaris)

Kees Koot
(Penningmeester)
Fabienne van den Berg
(PR/Communicatie)

Hugo van der Kooij
(Lid)

Roland Vos
(Lid)

Het 4 en 5 mei comite

Sinterklaas comite 

Koningsnacht comite

Jaarverslagen

Onderstaand vindt u de jaarverslagen van Amstelveen Oranje:

Beleidsplan en realisatie

bottom of page