top of page

Amstelveen Oranje deelt op Koningsdag 3000 tompoucen uit bij verzorgings- en verpleeghuizen

Amstelveen - Stichting Amstelveen Oranje gaat op Koningsdag drieduizend tompoucen uitdelen aan bewoners van verzorgingscentra en verpleeghuizen in Amstelveen.


Dit jaar heeft de stichting gekozen voor tompoucen van een Amstelveense bakker. Maar voordat er gekozen werd welke bakker deze 3000 tompoucen mag gaan maken is er eerst door het bestuur (met alle liefde) blind voorgeproefd.


Fijnproeverij

Verschillende banketbakkerijen hebben hun oranje tompoucen voor deze gelegenheid aangeboden om te proeven. Tijdens een van de vergaderingen van het bestuur van Amstelveen Oranje is door de leden een heuze proeverij gehouden. De tompoucen zijn beoordeeld op kleur, smaak, vulling en geur. “Ook moest de tompouce goed te vervoeren zijn”, zo stelt één van de bestuursleden.


Alle bakkers uitzonderlijk

De winnaar van dit jaar is Bakkerij Vooges, gevestigd op winkelcentrum Middenhoven. 'Waarbij aangemerkt dat alle bakkers een uitzonderlijk product hebben voorgeschoteld”, zo concludeerden de bestuursleden van de stichting. Bakkerij Vooges gaat dit jaar dus alle oranjetompoezen voor de verzorgings- en verpleeghuizen verzorgen.'

Σχόλια


bottom of page