top of page

Winnaar Koningsnacht-actie Amstelveen Oranje

Amstelveen - In samenwerking met stichting Amstelveen Oranje verlootte AmstelveenZ.nl een set van 25 consumptiebonnen voor het Koningsdag-feest op het Stadsplein op 26 april 2022. De winnaar is bekend!

We kregen weer veel berichten via social media en e-mail. De winnaar van de 25 consumptiebonnen is geworden: Anja Noordman: zij tagte een aantal vrienden op Facebook en mag met hen dus een lekker feestje gaan vieren. Gefelicteerd Anja! We verzoeken de winnaar een e-mail te sturen naar info@amstelveenz.nl. Je krijgt dan informatie hoe de 25 conusmptiebonnen te innen!


Koningsnach Amstelveen: DJ Nijkie, dansers, slagwerkgroep

De horeca op het Stadsplein en de stichting Amstelveen Oranje hebben hun handen ineen geslagen tijdens de muzikale avond voorafgaand aan Koningsdag. Bij de horeca zijn eten en drinken verkrijgbaar en Stichting Amstelveen Oranje zorgt voor een bijzondere show met DJ Nijkie, verschillende dansers, slagwerkgroep Bovenkerk en een laser- en vuurshow.


Phototbooth

Ook is er een photobooth zwaar je de mooiste plaatjes met vrienden en vriendinnen kunt schieten. De toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom. Door een knusse opstelling van het podium, tegenover Day Foodbar, zal het een gezellige avond worden op het Stadsplein.


Iedereen bedankt voor het meedoen aan de lezersactie!

Comments


bottom of page